Dax för ett inlägg kanske ;)

Jag känner just nu att min ork hänger på en skör tråd.
58 kvar till BF, söker man havandeskapspenning så får man gå hem 60 dagar innan va?... så har jag för mig det var när jag väntade Ella.
Men denna gången tänkte jag att jag söker inget, detta fixar jag.... smart, så nu har jag praktik i tre veckor på hemtjänsten, det är iaf hur kul som helst, fick världens bästa handledare också, plus att det är spännande med massa sjukvård. Men jag kan erkänna att jag också räknar ner veckorna för att den ska vara slut.


Vad har hänt annars då?
Det är väl de vanliga bestyren ;)
Vårt bruna rum förvanlades till grått på ett vipz, fick lite ny inredning.... så nu är det jättefint, iaf jätte mycket finare. Jobbar och sliter. Ella har fått rör in op i öronen, vilken befrielse för oss.... så stor skillnad, känns också skönt att det blev i så tidig ålder vi tog tag i de där öronen.
Hon skötte sig som vanligt helt superbra på sjukhuset, ledsen var hon endast innan hon vaknade upp ur narkosen, jag var själv med henne på uppvaket och hon skrek och kastade sig åt alla håll, plus att hela läpparna hade spruckit på henne så det bara sprutade blod, var otäckt. Men bara hon vaknade ordentligt så gick det bra, fick glass och tittade på pippi en stund. Sen åkte vi till leksaksaffären och shoppade för 800, vidare till mc donalds för en happy meal, hon hade ju fastat i 17 timmar så stackars liten var helt utsvulten.
Nu när hon hör så kämpar hon på med språket och frågar om allt, allt, allt... vad heter han? vem bor där? vad är det för fär?g mm...
Gulligt men jobbigt ;)
Har även införskaffat ett nytt baby skydd, hoppas det är bättre än det vi hade till Ella som man knappt kunde bära, vi köpte ett brio denna gång... Det är nog mitt nya favorit märke  ;) Inte dåligt att vi har köpt något till sparvungen... hihi.

Den 30e nov har vi prov i medicinsk grundkurs, herregud, bara latin typ och en bok på ca 300 sidor, önska mig lycka till.. haha efter det datumet ska jag iaf varva ner några dagar innan jag ska till BB, för jag har nämligen planerat att föda ca 2 veckor tidigare än julafton..

Helgen har varit skön

Helgen har varit skön, och vi tar det i den takten jag orkar.
Jag är oftast helt slut, trött och tung.
Men vi har fått lite grejer uträttade och jag har jobbat idag.

Försöker jobba plugga och ta vara lite på mig själv.

Allt är jobbigt mest om man får gnälla, men jag har världens världes bästa Mats, alltså det finns ingen som har det så bra som jag. Han ställer upp jämt och alltid med allt, jag får sova när jag vill på dygnet, vila min rygg när jag vill ;)
Jag försöker säga så ofta jag kan va snäll han är !

RSS 2.0