Måndag

Jag njuter av att gå hemma å lulla i vår egen takt =)
Idag har vi, umgåtts med Linnea, Ella har lekt med granntjejerna, tagit hand om tvätt, varit hos BM, motionerat djur och åkt bob, avslutade kvällen med ett plugg-maraton ;)
Nu blir det sova, skolan kallar imorgon, en vecka kvar till stora provet, och jag vet inte jag...... känns inte som att jag tar in någon info från boken tyvärr...

Skönt liv..

Det är faktiskt jätteskönt att ha slappa dagar.
Jag kanske ändå kan stå ut med att vara hemma ett år snart ;)
Skönt då får man mer tid för sina vänner, djuren också ska jag kanske bli en pysselmorsa, ja vi får se, längtar iaf.

Ska nog städa vardagsrummet snart, vårt hem ser ut som en bomb landat här, allt för en liten garderob i hallen, helt otroligt =)
Jag har stått ut i typ tre dagar med att ha det såhär också, stolt över mig själv igen !
Mkt jag är stolt över nu, att jag orkat jobba så mkt som jag gjort, att jag gjort praktiken och snart tar jag nog ett break från skolan, bara jag klarar det där mega stora provet om två veckor, kommer vara mega stolt om jag klarar det också   =)

Jag är såååå glad och jag längtar !

20101115

Senaste nytt från Järnvägsgatan, inte så flitig på att uppdatera om vårt lilla liv här :)
En underbart skön dag har gått till ända, vad har vi gjort? jag och lill-fis? I principip intnö, det bästa med vårt lilla barn är att det behöver inte hända värst mkt hemma för att hon ska vara nöjd  ;) Hon leker så snällt, tittar lite teve, och bara är allmänt go hemma.

SKÖNT i helgen var jag ledig, TVÅ dagar i rad, vet inte när det hände sist.

I em började vi med vårt lilla hall projekt, eller kanske mest min idé, hoppas det blir bra iaf.

Imorgon är det skola, sen nattskift, ons blir en sovar dag, tor ledig, fre jobbar till två, sen åka till kd för idol, måste tagga nu.. haha


Om en vecka fyller jag år, det spelar ju ingen roll iofs, vill helst inte fira födelsedagar.. uch, men det innebär att den dagen är det bara en månad kvar med magen.

Plugga, sängen, mysa sova snart snart.

RSS 2.0