Fin dag

Idag har Kim Carro och Siri varit här, barnen lekte i massor, Ella skötte sig bra *stolt* iofs går det alltid bra med Siri nu för tiden (nästan)
Sen efter mkt snack och flams begav vi oss till stan för att käka lunch, sen lunch, halv två på köket, gott.
Nu är Ella med Carro en stund, sådana vänner skulle alla ha som tar med ens barn hem ;) Tack, jag borde passa på att få ngt gjort, men så hamnade jag här, har iofs städat upp alla leksaker efter den vilda leken här hemma.

Förövrigt så är mitt hjärta krossat för när jag skulle klä Ella när vi ätit så drog jag upp dragtjedjan på overallen i läppen på henne så att det blödde, blödde och blödde, tillsamans med snor och dreggel blir det att se ut som mkt blod =(
Hon grät å grät och jag trodde jag skulle dö..
Tillslut sa hon  -Inte mening mamma  ;(    ?

Hoppas iaf hon är glad nu, min skatt !!

Den 6e dec hände något magiskt.

Vår son föddes, 18 dagar för tidigt men ack så välkommen !
Efter en helt fantatsk förlossning, som tog mig till högre höjder, och mitt och Mats förhållande till en högre nivå, det var så häftigt och underbart som det bara kunde bli, rosenrött, ungefär som på film, jag kände knappt av smärtan för jag tyckte det var en så häftig upplevelse. Skulle önska att alla fick vara med om något så häftigt !
Ut kom det en söt liten gosse som är hur snäll som helst, och hemma väntade en stolt storasyster som är helt underbart snäll mot sin lillebror.


Första dagen själv hemma med barnen, och det går som på räls, imorgon ska vi upp och ut till dagis, mindre underbart.

Snart är det julafton också, mys faktorn är hög !!!
Tar det lite med en klackspark i år, har varit LITE annat att tänka på, men Ella har fixat granen här hemma iaf, hon är sååååå stolt.


RSS 2.0