Snö Snö

Jaha usch idag är ingen rolig dag. Det är inte bra att veta när kl är halv nio, då är det en del av dagen kvar. Ella sover än.. vaknar nog vilken sek som helst..

Bostadsköpet är - ångest.
Hur fan ska man göra? Å ingen kan hjälpa en att fatta beslut knappt så man kan det själv. Dagarna går ju också.


Jag och Viggan som skulle till karlstad idag också, men våga åka med våra kassa däck i detta väder. Skulle man va själv är det väl ingen konst, men nu ska ju skatten med, henne riskerar jag inte på vägen.


inviger gymmet..

... de va ju rätt skojj

fler i familjen som uppskattade det :)

GLAD PÅSK

- Gott folk.
Vi har det bra och kommer fortsätta helgen i samma takt.
Idag träffade vi Johan Ellen och Diddi. mams and paps förståss.
Igår var det go mat för Sten.
Imöra blir det hos Monica.

Ella har fått ett baby-gym som hon verkar gilla.
Jag är trött...

Påsken närmar sig.

Jag kan erkänna att jag längtar, inte efter att få gå påsk kärring. Men efter vuxenleker, att få äta mat :)
Det fina är att jag slipper laga.. Imorgon blir det hemma hos Pernilla, för Sten fyller år på lör.
Lör blir det hos mamma i karlstad, och på sön ska alla till farmor Monica å äta, det längtar jag mest till.. ha ha tur att jag gått ner nått ynka kg nu på sistonde.. så jag kan äta upp mig igen. ha ha.

Idag har jag varit uppe lääääänge, gick upp halv åtta.. Gjorde Ella iordning sen fick hon äta. Å sen sov hon till elva igen.. väldigt skönt då hann jag dammsuga lite snabbt. Nu sover hon igen, jag vaggar baby-sittern med foten lite lätt, he he hon är såååå söt.
kerstin och Pernilla har nyss varit här, fick jättefin tunika och tights till Ella, det var verkligen superdupergulligt.


Svårt det är detta med hus köp... Vad blir rätt? vad ska man välja? när vi väl bestämmer oss blir det väl fel iaf... varför vela så.. svårt med hästarna också. En sak är klar... Vi MÅSTE iaf flytta, och det snart.. funkar inte i detta hus.. alldeles för litet också. Nej förändring tack !!

Jag ska snart ta mig en promenad till Mats jobb.. han slutar vid två, blir nog att gå ner till stan och försöka köpa något i present till hans far, sånt är så svårt.. Men det får lov att lösa sig:)


Snart har jag och mats varit tillsammans i tre år, eller ja i aug, men ska det fortsätta att gå såhär fort så är vi snart där. Nu sitter jag här i ett hus med Ella och en saab combi- OCH jag GILLERT så jävla skarpt ! Mitt liv kunde inte ha blivit mer komplett än med honom. Hur kunde just vi två hitta varandra? Tack Viggan, får man väl säga?
Alla perjpder under dessa år har haft sin charm, utom vår extrema bråkperjod, men vi gick igenom den och vi fann varandra, lärde känna varandra, kom varandra närmare och acepterade vissa saker hos varandra. Efter det växte vi ihop till ETT tror jag. Vi är besatta av varandra, fullständig koll på varandra och tio tel samtal om dagen när vi inte ses=) Jag GILLERT !!

MATS vi älskar dig !
Vi ska alltid hålla ihop.
Jag tror verkligen att det kommer vara vi hela livet. Livslång kärlek.
Åter till verkligheten nu- Hej
image10



helgen som gått..

... Har varit bra.
Fredan var mamma här.
Lör red jag på förmiddagen. Världens bästa å vildaste häst.. men kul att komma upp på henne lite ibland iaf. Sen var vi ut till Lungen å grillade korv med Pernilla Tom å Viktor, de va gott :) Sen åkte vi å tittade på det berömda huset, jag var helt uppspelt och tyckte det var bra. Mats var mer dämpad och insåg allvaret redan då.
Söndag tittat på huset igen. Jag var mer dämpad idag, samlade mig och insåg HUR MYCKET jobb det är, men är fortfarande sugen. Vi har lagt vårt bud nu iaf ! Nu får man hejda sig ett par dagar och se. Varit hos farmor och Stig, det blev mat.. supergott å skönt att slippa laga, jag vräker alltid som bara den när vi äter där :) Hoppas ingen ser. Ha ha.
Ella har fått en badkape av Pernilla som hon broderat på och en filt av farmor som det också är broderat på, med de där häftiga symaskinerna. Det står självklart ELLA på.


Imorgon blir vår snos hela två månader. Kan inte fatta att det var så kort tid sen jag låg på förlossningen och hade så ont. Det känns som man har haft henne hela livet. Minns knappt hur det var att inte ha henne. Torsdag den 17e januari kommer jag nog aldrig att glömma. En dag fylld med så mycket kännslor.. glädje och smärta, 100% fokus på mig, tur det iaf. Smärtan att föda barn är obeskrivlig, det gör så jäkla ont, men ändå överlever man.. det är för mif ett mysterium.


  En färsk liten tjej..


Wallander sen ikväll... Ella är inne i nån liten tristare perjod.. Svårt att komma till ro, men hon får väl sova i min famn då :) Sötnosen..

saker å ting, ting å saker...

Det verkar som att det kanske ordnar upp sig med det ena och det andra.
Hoppas Hoppas...
Viggan kanske har ordnat sommarbete åt mina hästar, det är ju bara för perfekt :) Kul om vi kan ha våra kusar tillsammans lixom.

Nu är Mats sjuk iaf. Jag och Ella är typ bra.

Kul dag med mamma. Jag bjöd båda  mina päron på mat idag, det var uppskattat, gåedagens läckerheter till efterätt.. ha ha gött gött

Lets dance en stund nu innan sova sova.

UPPSPELT.NU


image5

Hon är inte för söt för att visas om och om igen.

En jollrande förmiddag på Dammshöjden 1


Nästa vecka ska jag börja leva..

Nästa vecka ska jag och Ella åter börja leva igen.
Vi ska fara å flänga, gå ut å gå, umgås med mina vänner... Men just denna vecka har varit skönt att vara hemma i lugna vrån, har inte annat orkat.
En stillsam helg väntar antagligen, nog för att både jag å Mats trippar lite på tå å väntar smått på att det ska bli lör, eller sön.. går inte annat än att hoppas :)

Detta med blogg.se var ett mindre mysterium för mig,
inte mycket jag förstår.. svårt svårt.
Virus i datorn.
hej !

Ny bättre dag... (onsdag)

Det tackar man för, att det känns bättre idag :)
Febern är borta och jag är pigg.

Älskade dotter tack för en underbar natt, somnade åtta, vaknade å skrek lite vid halv elva, åt halv fyra och sover än... Det var guld att få slå igen ögonen själv också kl åtta igår. Kärringvarning, men ack så behövligft.

Gårdagens värsta: Sprutande kåt chihuahua. Sju volt i duschen, behöver jag mer säga?
image1Min stora, lilla tjej :) som förövrigt är min skatt mitt allt.. å sååååå jäkla söt.

RSS 2.0